tiistai 15. syyskuuta 2009

Pickles

Kun Koreassa tilaa ruokaa, oli se sitten korealaista, amerikkalaista tai italialaista, mukana tulee lisukkeita: yleensä suolakurkkuja, usein myös kimchiä (yksinkertaistettuna maustettua kiinankaalia) ja joskus muutakin. Pienistä kipollisista kimchiä ja/tai suolakurkkuviipaleita sitten saadaan suuhun vahvempia, erilaisia makuja kuin edessä oleva ruoka-annos, ne ovat tavallaan paikallinen lisukesalaatti. Tämän pizzan kanssa minulle tuotiin suolakurkkujen lisäksi majoneesia päällelevitettäväksi ja parmesanraastetta (jota en runsaan juustokuorrutuksen päälle enää viitsinyt laittaa...).


When you order food in Korea, whether it's korean, american or italian, you get condiments: usually pickles, often also kimchi (simplified: Chinese cabbage with spices) and sometimes something else as well. From the small cups you can get stronger and different tastes to complement the dish infront of you. Accompanying this pizza, I got not only pickles but also mayonnaise and parmesancheese (which I for some reason did not put on the heavily cheesed pizza...).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti